Alle indlæg af admin

Velkommen til Tegnebutikken

Velkommen 🙂

Hvis du søger en professionel tegner til at lave en blyants tegning  er du kommet til den rette 🙂  Du kommer ikke til at fortryde.

Jeg tegner for såvel private  (dåbsgaver, huse, katte, hunde, heste, konfirmanter osv) som for virksomheder, bygninger eller andre emner evt til brug på deres hjemmeside til et unikt look eller barselsgave/firmagave , gaven til chefen som har alt!

Jeg tegner stort set alt efter fotos, jeg elsker at tegne og jeg sidder klar til at tage imod din bestilling. Jeg har tegnet hele mit liv og har haft det som erhverv siden 2000.

Send foto til    manf.pavlak@mail.dk    TYDELIGT og dermed i høj opløsning og VELlignende for det bedste og detaljerede  resultat .

En stor del af mit arbejde er jeg tegner englebørn , altså børn som folk har mistet. Det er en stor ære at få lov at tegne disse børn og se alt den glæde sådan en tegning bringer til forældre som står midt i en stor sorg.  jeg tegner børn i alle aldre også små mennesker født feks i 13 uge…bare du har et foto , så tegner jeg 🙂

Jeg har priser fra 575,- som er buste portræt af 1 person i str 30×40 cm

Du er meget  velkommen til at besøge min facebook side og du skal endelig også bare skrive eller ringe hvis du har spørgsmål eller vil købe en tegning.

2 months ago

Tegnebutikken.dk

Morsdag gaveideen i form af et helt særligt portræt til væggen ? ❤️ billeder til inspiration 😊 ...

View on Facebook

2 months ago

Tegnebutikken.dk

Dåbsgave ideen et unikt portræt tegnet i blyant efter foto str 30x40 cm fra 575kr 😊 ...

View on Facebook

3 months ago

Tegnebutikken.dk
View on Facebook

3 months ago

Tegnebutikken.dk

Gensyn med Anders Lund Madsen .😄 ...

View on Facebook

3 months ago

Tegnebutikken.dk

Blyantportrætter tegnet i hånden udfra fotos 😄 den unikke gaveidé feks til konfirmation, dåb, fødselsdag , morsdag , studentergave mv.
Priser fra 575kr for ET ansigt str 30x40cm

Sendes gerne med posten og altid i plakatrør. Tegningen godkendes naturligvis inden afsendelse via et foto af resultatet 😊
...

View on Facebook

Mange hilsner

Majbritt Pavlak