Velkommen til Tegnebutikken

profilfoto fb 2014logo fra bilen1

OBS!! Tryk på Facebook logoet i højre hjørne hvis du straks vil se masser af eksempler på mine tegninger! BEMÆRK kun salg ved fuld tilfredshed hos kunden!!! :-)

Jeg hedder Majbritt Pavlak er 44 år og professionel tegner.

Leder du efter en portrættegner til at tegne en blyantstegning ud fra foto, måske som en GAVEIDE?! så er du kommet til den rette :-). Jeg sidder altid klar til at tage imod din bestilling.

Jeg har tegnet hele mit liv og det er en stor fornøjelse, at kunne være med til at glæde folk med en unik gave,  som en portrættegning jo er, uanset om motivet er dyr, mennesker eller hus.

Også folk der har mistet kan havde stor glæde af at få foreviget det menneske, der er i deres hjerte og at kunne hjælpe her er også en stor del af det jeg er så glad for, ved mit job. Jeg har tegnet mange ENGLEBØRN i tidens løb og der er ingen aldersgrænse for hvor tidligt dit barn er født, bare du har et foto.

Min stil er naturalistisk, men se selv på undersiderne hvor du også kan se eksempler på mit arbejde.

Folk spørger gerne når de ringer, hvor lang tid det tager? og jeg plejer så at spørge “Hvornår skal du bruge gaven?”
så ring eller skriv alligevel selvom du føler du er sent ude, i de fleste tilfælde kan det nåes Men hvis du ved det er en tegning du ønsker så vent ikke, det jo er rarest at ha´ god tid.

Venlig hilsen

Majbritt Pavlak

signaturen_2_lille